Resfeber! En dag kvar! En nedräkningsteckning och små presenter är bra att ha när man reser med barn.

Första gången jag åker med två barn. Första gången jag kommer vara borta i sex veckor. Inte första gången jag trodde jag hade packningen helt under kontroll för att sent kvällen innan känna att jag inte ens är i närheten av att komma i hamn.restips-flyga-med-barn

Men som den fina teckningen som dottern har gjort visar, är det nu bara en dag kvar! Hon har förväntansfullt kryssat varje morgon och har haft full koll på hur många dagar det är kvar. Vi gjorde en liknande nedräkningsteckning förra gången vi skulle flyga och resa långt och det är ett bra sätt för yngre barn att förbereda sig inför resan och få en uppfattning om när resan kommer göras.

Med på bilden är även några av de små presenter vi har förberett som hon kommer få på flygplanet. Det är bra att ha när tålamodet tryter.

Kommentera gärna

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.