Kombinerad resesäng och soltält!

Vi försökte minimera vår packning för att slippa släpa på för mycket på flygplatsen och sen när vi skulle vidare till Bahamas. Vanlig packning för 4 personer plus två bilbarnstolar var mycket nog, så att även släpa på den resesäng vi redan hade, i modell carena (en sån som utfälld ser ut ungefär som en vanlig spjälsäng) var inte ett alternativ. Vi hittade då den perfekta resesängen, som hopfälld får plats i en liten väska som endast väger 2 kg och går alldeles utmärkt att ha som handbagage. Den heter Deryan Baby Luxe och fäller upp sig själv. Innan vi köpte den funderade jag på om det verkligen är så lätt att göra ordning den som den här videon visar. Och det är den! Man måste bara öva lite på att fälla ihop den, men när man får kläm på det så sitter det i muskelminnet. Vi använde den både på natten och tog med den nästan varje dag till stranden så att minstingen kunde tupplura. När hon inte sov ville hon dock absolut inte vara i tältet. Ett annat riktigt plus är det inbyggda myggnätet. Vi slapp oroa oss för att hon skulle bli myggbiten eller att andra kryp skulle ta sig in. När vi kom hem sålde vi den vidare på Blocket samma dag som vi la ut annonsen. Smidigt, smidigt. Det enda negativa var att madrassen (i likhet med andra resesängar) inte är så tjock. Vi löste det genom att ställa den på hopvikta filtar.

Kombinerad resesäng och soltält Deryan på en strand på Bahamas

Här sover minstingen gott på en strand på Bahamas.

2 thoughts on “Kombinerad resesäng och soltält!

Kommentera gärna

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.