Farmers’ Market på Marco Island är en fantastisk upplevels

Farmers’ Market på Marco Island är en fantastisk upplevelse som du bör ta reda på om och när den äger rum där du befinner dig i USA. Under vår vistelse här, som nu går in på den sista veckan, har vi haft förmånen att njuta av denna marknad som endast hålls en gång i veckan. Den äger rum varje onsdag från den 18 november till den 13 april, mellan kl. 7:30 och 13:00. Platsen är Veterans Community Park, 901 Park Avenue. Glöm inte att dubbelkolla tiderna genom att klicka på länken ovan för att vara säker på att du får korrekt information.

På marknaden finns en mångfald av stånd som erbjuder allt från färska produkter till konsthantverk. På bilden syns endast en liten del av området med alla dessa stånd. Vi hade möjligheten att köpa en hel klase bananer för endast 1 dollar! Dessutom förvärvade vi underbara ostar, bagels, tomater, jordgubbar och mycket mer. Ett av de mest populära stånden erbjöd läcker guacamole, och även om jag ångrar att vi inte köpte den, så var det ändå en njutning att uppleva.

Marknaden erbjuder inte bara livsmedel utan även andra varor. Vi köpte till exempel en ödla tillverkad av små pärlor, perfekt att placera på glasdörrar med hjälp av en sugpropp för att undvika kollisioner. Dess skönhet låg inte bara i produkten själv utan även i historien bakom tillverkningen.

Varorna från Beyond Beads (som strävar efter att gå bortom rättvis handel) säljs genom Miracles in Action. Dessa produkter köps från mayaindianer, vilket hjälper mödrar att tjäna en rättvis inkomst hemifrån samtidigt som de tar hand om sina barn. Miracles in Action befäster människor i Guatemala som lever i extrem fattigdom, genom hållbara projekt som förbättrar utbildning, näring, yrkeskunskaper och skapar arbetstillfällen.

Is this conversation helpful so far?