Min dotters intresse för fotografi fortsätter…

Den 14 augusti 2016 har övergått till den 15 augusti 2016, och jag har spenderat tid på att gå igenom min dotters kamera efter semestern. Med ett stort leende på läpparna reflekterar jag över ett av mina tidigare inlägg, där jag delade med mig av hennes nyfunna passion för fotografering och den kamera vi nyligen köpt till henne – ett inlägg som råkar vara ett av de mest populära på bloggen. Därför tänkte jag dela några fler bilder som exempel på vad en femåring kan åstadkomma med en Nikon CoolPix S33. Kameran är verkligen omtyckt här hemma och utgör mitt bästa tips för en bra barnkamera.

I mitt föregående inlägg hade hon ännu inte hunnit ta så många bilder, och de flesta var inomhus. Men den här sommaren har det blivit en hel del naturbilder. Hon har ställt mig frågor om bilder tagna med en kamera kan betraktas som konst. Jag svarar självklart ja!!

Här är några exempel på de bilder hon tagit, helt oförändrade och oredigerade.

Kameran har levererat enligt våra förväntningar och är lätt att använda. Den startar snabbt, och även om vår dotter inte har behärskat alla funktioner än (det finns en del av dem), hittar hon snabbt de funktioner hon behöver för tillfället. Hon experimenterar med zoomen och gillar att omedelbart granska sina bilder direkt i kameran för att se om de blev som hon hade tänkt sig.

Jag tar tacksamt emot tips på roliga program för Mac eller PC som är lämpliga för ett barn att använda för att leka lite med bilder på datorn. Kommentera gärna om ni känner till någon app eller liknande.”