Framme i Puerto Rico. Med nöd och näppe…

Fötterna är filade och flip flopsen packade. Packningen har varit hysterisk men nu åker vi! Mot Puerto Rico!

Ungefär så hade jag nog kunnat skriva när vi nyss var på väg till Puerto Rico. Men det var inte riktigt den känslan jag hade då jag precis när vi skulle starta vår långflygning blev sjuk (lämnar detaljerna därhän).

En…

– extremt spak mamma

– två väldigt tappra barn (trots att minstingens vredesutbrott över att bli fastspänd slutade med att hon kräktes och att vår enda vällingflaska i glas föll i golvet och gick sönder)

– och en hjälte till man/pappa

… lyckades till slut ta sig fram till något som till vår stora glädje helt överensstämmer med våra förhoppningar över hur det skulle vara här i Ocean Park i San Juan. Enda problemet nu är hur vi ska kunna välja mellan allt som finns att göra och se här.

Tack vare Airbnb bor vi nu ungefär fem steg från där denna strand börjar.

Ocean Park i San Juan, Puerto Rico

Fortsättning följer… förmodligen i lite enklare form här: facebook.com/frukapten.se. Gilla gärna fb-sidan för att följa inläggen.

Och sen lovar jag att det kommer betydligt matigare inlägg här på bloggen lite senare.

4 thoughts on “Framme i Puerto Rico. Med nöd och näppe…

  1. Vilken flygresa det låter som. Om två dagar åker vi också jag håller tummarna för att vi håller oss friska. Bilden från Puerto Rico ser iaf fantastisk ut. Hoppas ni har det toppen!

    1. Ja oj oj, resan dit var ingen hit. Men så värt det! Är så glad över en resa som överträffat alla förväntningar. Vi älskar verkligen Puerto Rico. Fler bilder finns på fb. Det blev några inlägg där under resan och snart kommer mer här.

      Hoppas verkligen ni får en bra resa och håller er friska. Kram och gott nytt år! 😍

Kommentera gärna

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.