Ristorante S’Andira i Santa Teresa di Gallura

Bilden fångades på Ristorante S’Andira i Santa Teresa di Gallura på Sardinien under vår bröllopsresa, där vi hade förmånen att bo på det charmiga bed and breakfastet Domus de Janas i samma stad. Värdarna på boendet var otroligt engagerade och delade generöst med sig av tips på fantastiska stränder och restauranger, varav S’Andira var en högt rekommenderad pärla.

Restaurangen levde verkligen upp till förväntningarna och skapade en magisk atmosfär, perfekt för att fira en speciell händelse som vår bröllopsresa. Vid bokningen uppmanades vi att komma i tid för att njuta av solnedgången och utsikten från restaurangens utomhusbord innan vi blev guidade till den förtrollande trädgårdsserveringen. Att sitta där med ett glas Prosecco, bläddra igenom menyn och förlora sig i havsutsikten och kvällsljuset var verkligen en fantastisk upplevelse.

Ristorante S’Andira, en italiensk pärla, utmärker sig inte bara för sin utsökta mat, utan också för sitt oslagbara läge. Atmosfären är romantisk och förtrollande, och serveringen i trädgården ger känslan av att detta är mer än bara en måltid. Varje bord är strategiskt placerat för att skapa en privat och intim atmosfär, vilket gör det till den perfekta platsen för en romantisk middag, även om alla är välkomna. Servicen på restaurangen är pricken över i:et, där personalen skickligt hanterar vinluftningen och gör allt med en avslappnad och professionell attityd.

Om du vill läsa mer om vår resa till Sardinien, kan du klicka här.