Första inlägget efter flytt från wordpress.com till wordpress.org

Det var ett litet tag sedan jag skrev. Jag håller på att fixa och trixa med min nya domän frukapten.se. Planen är att fortsätta blogga härifrån, men som nybörjare i denna värld har det tagit några kvällar att lista ut hur man gör. Och jag håller på än. Så får det blir när detta är något jag håller på med efter heltidsjobb och nattande av barnen. 🙂 Efter några samtal till Bineros support och en hel del frustration har jag fortfarande kvar att fixa till länkar, widgets och annat utseenderelaterat efter flytten från wordpress.com till egen wordpress.org installation på frukapten.se

Så om nåt ser konstigt ut, vet ni varför.

Jag älskar att skriva och det är det som är roligt med bloggandet så jag har verkligen ifrågasatt mig själv att jag krånglar till det såhär. Jag läste någonstans att blogga är 20% skrivande och 80% marknadsföring. Ganska sorgligt tycker jag, men jag försöker se det positiva i allt det nya jag lär mig.

Kommentera gärna

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.