Inför stundande resa

Jag och min man och våra två barn åker snart till Florida. Vi passar på i skiftet då jag avslutar min föräldraledighet och han inleder sin. Vi har båda rest mycket i USA och jag har bott i New York i 5 år (för länge länge sen) men ingen av oss har varit särskilt sugna på Florida. Jag har alltid dragits mer till västkusten. Men när vår äldsta dotter var 2.5 år och vi ville åka till USA och någonstans där det är varmt på vintern, föll valet på Florida. Och det var inte alls så som jag föreställt mig. Vi blev överförtjusta och sa då, att om vi får ett barn till (som vi längtade) så måste vi åka hit under föräldraledigheten. Och nu är vi här. Snart åker vi!

Utsikt från Bahia Mar hotel i Fort Lauderdale Florida

Utsikten från Bahia Mar hotel där vi bodde de första nätterna i Fort Lauderdale förra gången vi var i Florida, innan vi åkte vidare till det hus vi hyrt. Det är ett perfekt hotell för några dagars vistelse; nära flygplatsen och stranden och helt ok priser. Vi hade gärna bott där igen men de renoverar precis när vi kommer vara där denna gång.

One thought on “Inför stundande resa

Kommentera gärna

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.