Sandslott som jag aldrig sett dem förut på South Marco Beach

Idag såg vi något riktigt läckert på South Marco Beach. Jag trodde först det var permanenta skulpturer som var på stranden, men sen förstår jag att det är en man där som håller på och skapar dessa fantastiska sandslott.

Sandslott på South Marco Beach Marco Island Florida

Detalj på sandslott på South Marco Beach Marco Island Florida

Sandtorn på South Marco Beach Marco Island Florida

Under den tid vi var på stranden, tillkom det fler och fler byggnader. Han hämtade blöt sand i hinkar vid vattenlinjen och byggde upp som små kullar som han sedan byggde ovanpå. Han använde en uppsjö av olika verktyg och dekorerade sedan med vackra snäckor, flaggor och figurer.

Väl hemma pratade de på nyheterna om American Sand Sculpting Championship som startar i morgon i Fort Myers. Det verkar vara ett kul event som håller på i tio dagar, så vi kanske försöker sticka dit. 🙂

Kommentera gärna

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.