Spanish Wells, Bahamas

Stranden i Spanish Wells är magisk! Och vi var helt själva på den. Men vi hade nog klarat oss utan ett besök här.

Spanish Wells ligger på en annan ö (St. George’s Cay), norr om Eleuthera, så vi fick åka färja dit. Det blev en heldagsutflykt till ett ställe vi inte blev helförtjusta i och det var nog mest det som gjorde att det inte kändes värt besväret. Det är absolut inte turistigt, tvärtom känns det som att komma till ett litet samhälle dit Eleuthera-bor åker för att handla och kanske möta en färja som kommer in med varor. Vi såg många som lastade på en hel del grejer på färjan tillbaka. Så vi fick en liten inblick i ö-vardagsliv på denna utflykt och sånt är ju alltid kul.

Vacker strand i Spanish Wells på Bahamas

Kajen i Spanish Wells på Bahamas

På väg med färja till Spanish Wells på Eleuthera Bahamas

Kajen i Spanish Wells på Bahamas

Spanish Wells i Bahamas sett från färjan

 

Kommentera gärna

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.