Ingen brist på idéer men fullt av lyxproblem

Om någon undrar varför bloggen inte översvämmas av nya reseinlägg, vill jag dela några tankar om vad jag ägnar min lediga tid åt istället. Det verkar som att när det mesta i livet känns harmoniskt, finner jag frivilligt nya sätt att göra det lite mer komplicerat. Just nu handlar det om en flytt. Att-göra-listan verkar aldrig ta slut i samband med detta, men jag inser att det är lyxproblem i överflöd, så jag ska inte klaga.

Så, vi har nyligen gjort en relativt kort fysisk resa – från Årsta till Tallkrogen. Men för mig, som alltid har bott i lägenhet, är detta en betydande förändring – från flerbostadshus till villa. Det är en upplevelse som väcker både rädsla och förtjusning. Men glädjen är överväldigande!

Om jag startar en trädgårdsblogg återstår att se. Nej, troligtvis inte. Men jag följer andras bloggar flitigt. Just nu är mitt hetaste sökämne ”hur räddar man en gräsmatta som har skadats av snö?”.

Här är hur hundra platta flyttkartonger ser ut, om någon är nyfiken. 🙂