Ingen idétorka men fullt av lyxproblem

Om det undras varför bloggen inte svämmar över av nya reseinlägg så vill jag skriva några rader om vad jag sysslar med istället på den lediga tid jag har över. Det verkar vara så (iaf för mig) att när det mesta i livet känns på plats, hittar jag ytterst frivilligt på nya sätt att krångla till det lite på. Denna gång med en flytt. Att-göra-grejerna i samband med detta tycks aldrig ta slut. Men det är lyxproblem galore, så jag ska icke klaga.

Så en kortare resa i avstånd mätt har vi gjort – från Årsta till Tallkrogen. Men en desto större resa för någon som alltid har bott i lägenhet – från flerbostadshus till villa. Det är med skräckblandad förtjusning. Men lyckan är stor!

Om jag startar en trädgårdsblogg återstår att se. Nej, troligtvis inte. Men jag är inne på andras bloggar vill jag lova. Hetaste sökningen just nu är ”hur räddas en snöskadad gräsmatta?”.

Såhär ser hundra platta flyttkartonger ut om någon undrar. 🙂